Sporingskategorier

Fra DataGrafikk
Hopp til navigeringHopp til søk

Denne siden lister sporingskategorier som befolkes automatisk av MediaWiki-programvaren. Navnene deres kan endres ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Inklusjonskriterium for kategorien
Sider med brutte fillenker(tom)broken-file-categorySiden inneholder en ødelagt lenkefil (en lenke for å bygge inn en fil når filen ikke eksisterer).
Sider med duplikatargumenter i malkall(tom)duplicate-args-categoryDenne siden inneholder malkall med duplikatparametre, som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider hvor ekspansjonsdybden er overskredet(tom)expansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider maksimal utvidingsdybde.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjoner(tom)expensive-parserfunction-categorySiden bruker for mange dyre parserfunksjoner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Skjulte kategorier(tom)hidden-category-categoryKategorien inneholder __HIDDENCAT__ i sideinnholdet, hvilket gjør at den som standard ikke vises i kategorilisten på sider.
Indekserte sider(tom)index-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Sider hvor antallet noder er overskredet(tom)node-count-exceeded-categorySiden overskriver maksimalt nodeantall.
Ikke-indekserte sider(tom)noindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med ikke-numeriske argumenter til formatnum(tom)nonnumeric-formatnumSiden inneholder ikke-numeriske argumenter til parserfunksjonen formatnum.
Sider med utelatte malparametere(tom)post-expand-template-argument-categorySiden er større enn $wgMaxArticleSize etter utvidelse av et malargument (noe i tre krøllparenteser, som {{{foo}}}).
Sider som inneholder for store maler(tom)post-expand-template-inclusion-categorySidestørrelsen er større enn $wgMaxArticleSize etter at alle maler er utvidet, så noen maler ble ikke utvidet.
Sider med ignorerte visningstitler(tom)restricted-displaytitle-ignoredDenne sidens {{DISPLAYTITLE}} er ignorert fordi den ikke tilsvarer sidens faktiske tittel.
Sider som bruker = som mal(tom)template-equals-categorySiden inneholder {{=}}, men på denne wikien utvides ikke dette til =. Denne bruken er foreldet; en fremtidig versjon av MediaWiki vil implementere {{=}} som en parserfunksjon.
Sider med malsløyfer(tom)template-loop-categorySiden inneholder en malløkke, altså en mal som kaller seg selv rekursivt.
Sider hvor dybdegrensen for unstrip er nådd(tom)unstrip-depth-categorySiden overskrider dybdegrensen for unstrip.
Sider hvor størrelsesgrensen for unstrip er nådd(tom)unstrip-size-categorySiden overskrider størrelsesgrensen for unstrip.
Sider med feil på syntaksfremheving(tom)syntaxhighlight-error-categoryDet oppstod en feil under forsøk på syntaksfremheving inne på siden.
Sider som bruker utgåtte enclose-attributter(tom)syntaxhighlight-enclose-categorySyntaxhighlighting på siden bruker den utgåtte enclose-syntaksen.
Sider som bruker utgåtte source-tagger(tom)syntaxhighlight-source-categorySyntaxhighlighting på siden bruker utgåtte source-tagger.