DGBuss:Support

Fra DataGrafikk
Revisjon per 20. mar. 2019 kl. 09:29 av DataGrafikk (diskusjon | bidrag) (Ny side: Category:DGBuss Har du spørsmål eller problemer, anbefaler vi å sende en epost med henvendelsen til [email protected] Beskriv problemet, dokumenter gjerne med skjermbilde…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk


Har du spørsmål eller problemer, anbefaler vi å sende en epost med henvendelsen til [email protected] Beskriv problemet, dokumenter gjerne med skjermbilder, eller vedlegg f.eks. form av eksportfiler. Om du samtidig beskriver graden av hastverk, hjelper du oss!

F.eks. slik:

caption


Der vil du få en kvittering med saksnummer:

caption

Dersom du har ytterligere opplysninger eller skal svare på våre henvendelser i saken, trykk på svar eller sørg for at vår support-tag følger med i emne-feltet; F.eks. "[#DG07765] DGBuss: Trenger hjelp til å logge på". Derved blir alle henvendelser i saken samlet under dette saksnummeret og det er enklere for oss å sørge for riktig oppfølging.

Om saken løser seg av seg selv, eller evt etter tips fra oss, setter vi pris på en ekstra epost der du beskriver om saken er løst, uaktuell el.l. - så kan vi avslutte saken i supportsystemet.