DGBuss:Brukere

Fra DataGrafikk
Revisjon per 2. apr. 2019 kl. 15:01 av DataGrafikk (diskusjon | bidrag) (Ny side: Category:DGBuss Category:Vedlikehold For å ha tilgang til å definere brukere, må du være tildelt Full tilgang til "Brukerdef." Fil:DGVedlBrukerDef1.png|none|600px|caption…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk


For å ha tilgang til å definere brukere, må du være tildelt Full tilgang til "Brukerdef."

caption


Det er våren 19 bygget inn utvidet funksjonalitet i systemet.

Bl.a. kan man nå pr bruker definere om de enkelte hovedmenypunktene skal skjules for brukeren ('N' : Ikke synlig), eller om menypunktet skal synes, men ikke være valgbart: Grået ut. ('-': Ikke valgbart).

I det viste eksempelet over, har ROLF ikke mulighet for å velge Grunnregistre, men menypunktet synes, samtidig er Rapport-menyen fjernet. Man har alstå muligheter for å tilpasse menytilgangen for den enkelte bruker.

Menyen vil da få følgende forenklede utforming:

caption


Andre anvendelser: Man kan f.eks. fjerne mulighet for enkelte brukere til å benytte forrige generasjons ruteredigering ved å fjerne Classic-menyen (med 'N').